Didàctica.

Didàctica.
Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació.

miércoles, 13 de julio de 2011

Avaluació des de casa.

L'avaluació és un dels recursos eduacativos que més ens orienten a l'hora de saber si un alumne ha adquirit les competències corresponents segons l'àrea desenvolupada.

Com bé sabem, l'avaluació es desenvolupa en finalitzar cada tema treballat a l'aula i es realitzarà en la mateixa aula deixant una hora.

No obstant això, també seria necessari i motivador, que els alumnes mitjançant l'ús de l'ordinador a l'aula realitzessin un petit examen utilitzant el Campus Virtual.

Això consisteix de la següent manera:

El mestre penjarà al Campus Virtual en l'opció d'Avaluació un examen breu preguntant coses essencials que realitzaran emprant o sense emprar els seus materials treballs a classe.

Aquest examen el faran sols sense l'ajuda dels seus companys.

No obstant això, deixarem al nen / a que pugui accedir a Internet per buscar informació sobre el que se li està explicant.

En acabar l'examen, automàticament els sortirà a la pantalla la nota corresponent, ja que en ser un examen tipus text segons les preguntes correctes obtindran una nota final.

Els nens no han de preocupar per la nota que hagin obtingut ja que només servirà d'orientació

Si seguim tots aquests passos els alumnes aprendran molts conceptes significatius, perquè gràcies a l'utilitzar les noves tecnologies a l'hora de realitzar l'examen a classe podran defensar-se molt millor.

Recursos:

http://es.wikipedia.org/wiki/Evaluacion

No hay comentarios:

Publicar un comentario