Didàctica.

Didàctica.
Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació.

viernes, 10 de diciembre de 2010

Comunicar-se virtualment amb els mestres, gràcies a la Tutoria.

El recurs de la tutoria a les aules de l'Educació Secundària és obligatòria i molt necessària, perquè els nens necessiten explicar al seu tutor les seves preocupacions i necessitats.

A més, el mestre els atendrà a tots ells tant en grup, per compartir idees i solucionar conflictes a l'aula, com individualment per resoldre les seues necessitats educatives i personals.

S'intenta aconseguir l'augment d'aquestes hores de tutoria a l'aula, però no superen les dues hores setmanals. A més, també es pretén utilitzar les noves tecnologies per a familiaritzar als alumnes en el seu ús.

Per tant, s'ha creat el recurs de la tutoria al nostre "Campus Virtual".
Gràcies a aquest recurs, els nens qualsevol dubte, problema, suggeriment, petició, poden comunicar-al seu tutor. No obstant això, no només podran contactar amb el seu tutor també amb els altres mestres d'especialitats (Anglès, música i Edudació Física)

Com costat positiu, podem dir que els nens se sentiran més motivats a utilitzar el Campus Virtual i no només això, ja que gràcies a la tutoria tindran molta més confiança amb els mestres i d'aquesta manera es sentiran més lliures per expressar les seves opinions.

No obstant això, els nens han de tenir un control les tutories perquè el mestre pugui a atendre a tots.
A més, no han de pensar els alumnes que gràcies a aquest recursos ja no han de preguntar ni explicar les seves preocupacions en l'hora de tutoria prencial.

Per tant, la tutoria és un incentiu molt positiu per a tots tant per al mestre, que coneixerà millor als seus alumnes, com per al propi alumne al poder satisfer les seves necessitats.




Podem veure les següents pàgines webs relacionades amb el tema de la tutoria:


http://www.aulablog.com/tutoria-online-en-el-tercer-ciclo-de-primaria-2


Tutoria.

2 comentarios:

  1. aquest blog hem pareix molt útil ja que explica en tot detall les possibilitats que ens ofereix el campus virtual, i es important que els alumnes ho coneguen ja que es una forma molt interessant de estar en contacte amb el professor. una eina que solucionarà tota classe de dubtes, qüestions, justificacions, i a més a més, poder veure la evolució del alumne.
    una tema molt interessant, m'agrada molt com ho has desenvolupat!! ens vegem =)

    ResponderEliminar
  2. Bon dia:
    Estic totalment d'acord amb el que diu la companya. També afegir que el campus virtual es una de les ferramentes que es comuniquen professor-alumne, i aquest es un dels objectius de les noves tencologies en el àmbit de l'educació.
    Per altra banda , em pareix un blog molt ben estructurat, fàcil de entendre i entretengut de llegir.
    Adèu.

    ResponderEliminar