Didàctica.

Didàctica.
Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació.

viernes, 10 de diciembre de 2010

Importànica del Campus Virtual en les aules de primària.

Com hem parlat, el Campus Virtual és molt important utilitzar-lo a l'aula d'Educació Primària per molts motius ja explicats.

L'agenda, la tutoria, el lliurament de materials, l'avaluació, el debat, com entre altres recursos que trobem al Campus Virtual són de gran utilitat per estimular l'aprenentatge dels alumnes.

Vivint en la societat de la informació és necessari i alhora cal emprar les noves tecnologies com l'ordinador, l'Internet, etc. perquè això motiva i ajuda l'alumnat a realitzar les seves activitats acadèmiques de manera més dinàmica.

Veiem com el Campus Virtual fomenta l'ús de l'ordinador, ja que fa falta per la utilització.

Preguntes importants que hem de plantejar a l'alumne:

  • Quins beneficis t'ha aportat el Campus Virtual en el camp educatiu?
  • Ho recomanes?
  • Què destacaries d'aquest gran mecanisme educatiu?
  • T'ha ajudat a veure les noves tecnologies de manera més positiva?
  • És un recurs fàcil, còmode i ràpid segons la teva pròpia experiència?
Recursos:



2 comentarios:

  1. Hola Ele!! El teu blog m'ha agradat molt, ja que pense que el campus virtual és una bona manera d'estar en contacte directe amb el mestre o professor. Així si tens qualsevol dubte, ell t'ho pot solutcionar ràpidament.

    Felicitacions per teu blog y una salutació.

    ResponderEliminar
  2. Per a mi el campus virtual és un dels millors recursos que ens pot aportar les noves tecnologies en l'àmbit de l'educació, i em referisc a tot l'àmbit, és a dir no sols al nivell de primària, sinó a l'ESO, a batxillerat, a la universitat,... Cada vegada hi ha més col·legis que ho tenen. Pinso que té molts avantatges tant per a l'alumne com per al professor, ja que li facilita el treball i la comunicació amb els seus alumnes. Jo he estat com a alumna sense tindre un campus virtual i ara en la universitat sí que ho tinc, i puc assegurar que treball i estudi molt millor amb ell, hi ha més organització i comunicació amb el professorat. Així que VIVA EL CAMPUS VIRTUAL!
    Eleazar enhorabona pel blog, espere que seguisques actualitzant-ho i que ens poses una entrada de com realitzar un campus virtual, que m'interessa el tema, o algun curs on ensenye a fer-ho.
    Un salutació.

    ResponderEliminar